AU BE-FR BE-NL DE DK EU FI HU NO PL RO SE UK

    Motor Sports

    Motorsport omhelst een brede waaier aan sporten, maar volgens motorsportfanaten is de sleutel tot succes in eender welke motorsport snelheid en competitief racen.

       Wedden op en livestreamen van motorsport bij Unibet

       Unibet denkt er net hetzelfde over en daarom biedt ons sportsbook tal van verschillende motorsport-odds! U kan op motorsport wedden tijdens de F1, MotoGP, Rally en andere seizoenen, met live odds en geweldige aanbiedingen beschikbaar bij Unibet. F1 is de populairste motorsport ter wereld, maar MotoGP, Speedway en NASCAR trekken jaarlijks miljoenen volgers. Voor de laatste tv-planningen voor motorsport en odds op motorsportweddenschappen kunt u elke week bij Unibet terecht!

       Kijk naar en wed op de motorsport

       Unibet TV biedt elk seizoen voor een aantal races livestreaming van motorsporten en wedopties aan. U kunt dus het hele jaar door naar motorsport kijken en erop wedden! Download de Unibet Sports-app en volg de laatste odds op motorsportweddenschappen op uw telefoon en tablet. Ontvang de laatste motorsportweddenschappen, -markten en -aanbiedingen op Apple en Android en wed zoals u op uw computer of laptop zou doen!

       Unibet TV biedt u de laatste live motorsportraces en -odds, zodat u de volgende race gemakkelijk kunt terugvinden. Controleer wekelijks Unibet TV voor updates van motorsporten zoals de F1, Rally, NASCAR en meer!

       Wedden op F1

       Wedden op F1 is de populairste vorm van motorsportweddenschappen — en het is niet moeilijk te begrijpen waarom! Het is het hoogtepunt in de motorsport, waar de grenzen van wagens en piloten worden verlegd door technologische vooruitgangen. F1-wagens halen vaak zo'n 320 km/u tijdens races op enkele van de meest beroemde en iconische circuits ter wereld. Vele fans kijken naar de F1 op tv en wedden tegelijkertijd op de races bij Unibet! Onze live odds op F1-races zijn perfect voor in-race weddenschappen, waar u snel kunt wedden op markten zoals de racewinnaar, podiumplaatsen en meer.

       F1-weddenschappen richten zich op de racewinnaar en de kwalificatierondes. Vele fans die online naar F1 kijken en erop wedden, combineren dan ook graag de twee. Vaak zal u wedtypes zien zoals 'Hamilton polepositie en racewinnaar' of 'Vettel polepositie en podium'. Combinatieweddenschappen zoals deze verhogen uw odds, maar vergroten ook het risico.

       Live odds op de MotoGP

       De MotoGP is de eerste motorrace-franchise ter wereld. Wedden op de MotoGP neemt vele vormen aan, maar de meeste spelers richten zich op de racewinnaars. Een MotoGP-weekend omvat ook Moto2 en Moto3, waarbij ook kwalificaties en oefeningen worden getoond als u de MotoGP op tv wilt bekijken. Er zijn dus genoeg races om op te wedden — hoewel de MotoGP de meeste aandacht trekt.

       In de loop der jaren hebben iconen zoals Kenny Roberts, Eddie Lawson, Mick Doohan en Valentino Rossi het publiek betoverd op 's werelds meest iconische racecircuits. De laatste jaren domineerden Jorge Lorenzo en Marc Marquez de motorsportwereld. En Unibet biedt elk seizoen hoge MotoGP-odds op elk kampioenschap aan, met prijzen die gedurende de campagne veranderen!

       Wedden op NASCAR

       De in Amerika opgerichte NASCAR en de sport blijft in wezen een Amerikaanse wedstrijd. Toch kunnen Belgische NASCAR-fans bij Unibet nog altijd naar de NASCAR-kampioenschappen kijken op tv en op alle actie wedden! We bieden hoge NASCAR-odds aan op elke race van het seizoen, alsook langlopende markten zoals de uiteindelijke NASCAR-kampioen.

       Wedden op NASCAR-kampioenschappen is net hetzelfde als wedden op F1. U kunt wedden op kwalificaties, podiumplaatsen en raceoverwinningen. De NASCAR komt echt tot leven tijdens de Indy 500 die de aandacht trekt van wereldwijde motorsportfanaten. Op de Indy 500 wedden is een goede manier om de actie van nabij op te volgen — en u krijgt bovendien de beste NASCAR-odds hier bij Unibet.

       Rally-weddenschappen en -odds

       Het Wereldkampioenschap Rally (of Word Rally Championship) is dé plaats om naar de beste rallypiloten ter wereld te kijken die worstelen met gevaarlijke terreinen en zinderende snelheden. Rallyracen is een harde business en Unibet biedt een brede waaier aan odds op rallyweddenschappen aan voor elke uitkomst. Zelfs de meest ervaren rallysterren kunnen in een oogwenk crashen, waardoor wedden op rallysport erg onvoorspelbaar en spannend is!

       Onze online WRC-odds zijn altijd beschikbaar voor Unibet-spelers tijdens het seizoen, dat jaarlijks loopt van januari tot november. WRC-weddenschappen richten zich op raceoverwinningen en kwalificatierondes — net zoals andere wedmarkten voor motorsporten. Piloten rijden op oppervlakken zoals sneeuw, grind, asfalt en een mix van deze drie. En doordat er zo veel fasen moeten worden gereden, zijn rallyweekends leuk om naar te kijken!

       Voor de laatste rallywedstrijden en tv-aanbiedingen kunt u wekelijks bij Unibet TV terecht. Onze odds zijn tijdens het ganse seizoen beschikbaar op races, dus u hoeft niets van de actie te missen!

       De beste Speedway-weddenschappen

       Als u nog nooit op Speedway hebt gewed, bekijk dan eerst de motorsportmarkten van Unibet. Speedway is een vorm van motorcross, maar op ovale, onverharde circuits. De races zijn snel, dramatisch en spannend wanneer u op tv naar Speedway kijkt! En door op Speedway te wedden, kunt u de actie van nog dichterbij beleven.

       De Grote Prijs Speedway vindt jaarlijks plaats tussen mei en oktober, waarbij er 10 races worden gereden. In elke race zijn er een aantal heats — en u kunt op alle heats wedden! Dat wil zeggen dat er honderden odds op Speedway-weddenschappen en markten zijn waaruit u kunt kiezen.

       Speedway is een internationale sport en in de eerste 19 jaar van de 21ste eeuw kwamen de kampioenen uit zes verschillende landen. Dat is meer dan de meeste motorsporten! En dat is één van de grote aantrekkingskrachten en de reden waarom Speedway leuk is om op tv naar te kijken!