AU BE-FR BE-NL DE DK EU FI HU NO PL RO SE UK

    Tennis

    Miljoenen fans genieten elk jaar van het kijken naar tennis en dit heeft tennis een van de populairste sporten ter wereld gemaakt.

       Tennis livestream en wedden

       Fans die zelf voor hun plezier tennissen, kijken meestal ook tennis online en op tv tijdens de Grand Slam-evenementen. De sport heeft een aantal van de grootste beroemdheden ter wereld voortgebracht, waardoor tennis de sport heeft overstegen en ook fans aantrekt die normaal het spel niet volgen. Vele fans kijken uit naar de tv-programmering van tennis als voorbereiding voor de grote toernooien, zodat zij de individuele spelers kunnen volgen die zij zijn gaan waarderen.

       Grand Slam Livestreams

       De vier grootste tennistoernooien op de planeet vormen samen de Grand Slams. Er is de Australian Open, Roland Garros, Wimbledon en de US Open. De hele tenniswereld richt zijn ogen gedurende twee weken op deze toernooien en trekt hoge kijkcijfers. De tennisprogrammering wordt stilgelegd voor de Slams en alle aandacht gaat uit naar de professionele classificatie waarvoor gespeeld wordt in Melbourne, Parijs, Londen of New York.

       Unibet TV biedt weddenschappen op Grand Slam-tennis en tennis livestream-opties voor een aantal van deze toernooien gedurende het hele jaar. Bekijk zeker vóór de competities de meest recente In Play wedstrijden en wedopties.

       Bekijk Wimbledon op tv en online

       Wimbledon is het meest iconische tennistoernooi ter wereld. Legendes worden geboren op het weelderige kunstgras waarop iconen als Roger Federer, Serena William, Björn Borg en Martina Navratilova meerdere titels hebben gewonnen. De BBC zend het Wimbledon toernooi elk jaar uit en doet dit al decennialang. Unibet TV biedt fans de kans om naar de wedstrijd te kijken en te wedden op tennis. U heeft bovendien elke dag voor de competitie toegang tot de Wimbledon livestream-opties. Bekijk elke dag de meest recente online Wimbledon-programmering.

       Livie Tennis op de Olympische Spelen

       Tennis werd toegevoegd aan de Olympische Spelen in 1984 en was daarvoor onderdeel van de inauguratiecompetitie in 1896. Tennis op de Olympische Spelen bleek zeer populair en er zijn vijf gouden medailles te winnen: enkel- en dubbelspel voor heren, enkel- en dubbelspel voor dames en gemengd dubbelspel. Een Olympische medaille halen voor tennis is zeldzaam en er zijn maar een paar spelers die dit hebben bereikt.

       Andy Murray haalde Olympisch goud in 2012 en 2016, en Venus en Serena Williams werden kampioenen van het dubbelspel in 2008 en 2012. Roger Federer haalde een gouden plak voor dubbelspel voor heren in 2008, maar heeft geen medaille voor enkelspel op zijn naam staan. 

       Wedden op ATP Tour

       Wedden op ATP Tour is een geweldige manier om dichter bij de actie te komen. En Unibet TV biedt u elk seizoen de kans om de belangrijkste wedstrijden te bekijken en te wedden. De ATP Tour is het hoogtepunt van professioneel tennis voor heren, met spelers van over de hele wereld die het tegen elkaar opnemen. De Tour begint op de Australische hardcourts, gevolgd op de klei van Zuid-Amerika en Europa, de Sunshine Swing in Noord-Amerika, het weelderige groene gras van Wimbledon om uiteindelijk in de herfst te eindigen op de harde binnenbanen..

       Herentennis wordt gedomineerd door hardere opslagen, buitengewone vaardigheid en een slopend uithoudingsvermogen. Spelers die altijd punten halen - zoals Rafael Nadal en Novak Djokovic - kunnen elke dag opnieuw resultaten blijven neerzetten. Dat is wat hen tot ware kampioenen maakt waarom fans graag online tennis kijken en willen wedden op de allerbesten.

       Livestream WTA Tour

       Op de WTA Tour zijn de beste vrouwelijke tennisspelers ter wereld te zien. Hieronder bevinden zich Serena Williams, Naomi Osaka, Simona Halep en Kiki Bertens. Unibet TV biedt elk seizoen de beste WTA tennis online streaming en wedopties van de toernooien gedurende het hele jaar. U kunt In Play-weddenschappen plaatsen op de belangrijkste toernooien en topspelers het hele jaar door volgen.

       De WTA bereikt zijn hoogtepunt tijdens de WTA-finales in de herfst. Supersterren als Martina Navratilova, Monica Seles, Serena Williams en Kim Clijsters hebben dit evenement meerdere keren gewonnen.

       De beste tennis spelers in de geschiedenis

       Je moet een speciale tennisser zijn om één Grand Slam in je carrière te winnen. Maar spelers zoals Margaret Court, Serena Williams en Roger Federer hebben de grenzen tot het uiterste verlegd. Court houdt de meeste Grand Slam-titels voor enkelspel aller tijden, met 24 overwinningen op haar naam. Tot 2019 had Williams er 23 en Federer staat bovenaan bij de heren met 20. Andere iconen als Rafael Nadal (19) en Novak Djokovic (16) staan vlak achter Federer, waarmee het begin van de 21e eeuw gedomineerd wordt door wat de Grote Drie genoemd wordt.

       Venus Williams, Steffi Graff, Martina Navratilova en Chris Evert stegen allen tot de top van de WTA in hun carrières. En zij geven de fans die wedden op tennis genoeg kans om hen te steunen doorheen de jaren.

       Het tijdperk van herentennis vóór Federer, Nadal en kornuiten werd gedomineerd door Pete Sampras, Andre Agassi en - voor hen - Björn Borg en Jimmy Connors. Het valt nog af te wachten wie van de komende generatie naar voren stapt en de Grote Drie van hun voetstuk stoot!

       Live wedden op tennis

       Unibet TV biedt livestream tennis en In Play-weddenschappen op wedstrijden van de WTA en ATP. Kijk hier voor de meest recente tenniswedstrijden en -toernooien. Bij Unibet heeft u gedurende het hele seizoen toegang tot geweldige tennis-odds en de meest recente speciale weddenschappen. Livestream tennis van de Grand Slam-toernooien en zet in op elke wedstrijd.

       Paardenrennen op vlak parcours in het VK staat bekend om de jockey Lester Piggott, die 11 jockey-kampioentitels won tussen 1960 en 1982. De Ierse Pat Eddery en Kieren Fallon hebben ook meerdere jockey-kampioenschappen op hun naam staan doorheen de jaren, en de Braziliaanse Silvestre de Sousa doorbrak in 2015 de trend als de eerste niet-Europeaan sinds de Zuid-Afrikaan Michael Roberts in 1992 Kampioen jockey voor vlakke parcoursen werd.