Boksen

Alle evenementen Stream

Vandaag

Alle tijden worden weergegeven in je lokale tijd

Sporten
Competitie/Toernooi
Tijd
EVENEMENT
KIJK LIVE
1 x 2
EVENEMENT

Boksen

Komende wedstrijden
9:00PM
Buttigieg, Leli - Isarti, Anas
Komende wedstrijden Buttigieg, Leli - Isarti, Anas
9:00PM

Boksen

Komende wedstrijden
9:00PM
Clarke, Cheavon - Zorro, Ellis
Komende wedstrijden Clarke, Cheavon - Zorro, Ellis
9:00PM

Boksen

Komende wedstrijden
9:00PM
Cully, Gary - Patera, Francesco
Komende wedstrijden Cully, Gary - Patera, Francesco
9:00PM

Boksen

Komende wedstrijden
9:00PM
Donovan, Paddy - Ritson, Lewis
Komende wedstrijden Donovan, Paddy - Ritson, Lewis
9:00PM

Boksen

Komende wedstrijden
9:00PM
Liddard, George - McCormack, Graham
Komende wedstrijden Liddard, George - McCormack, Graham
9:00PM

Boksen

Komende wedstrijden
9:00PM
Visioli, Giorgio - Odabai, Sergio
Komende wedstrijden Visioli, Giorgio - Odabai, Sergio
9:00PM

Boksen

Komende wedstrijden
10:00PM
Taylor, Josh - Catterall, Jack
Komende wedstrijden Taylor, Josh - Catterall, Jack
10:00PM

Boksen

Boksen is een van de meest bekeken sporten ter wereld en dé vechtsport bij uitstek. Bij Unibet kijkt u boksen live met de Unibet TV livestream. Unibet biedt wedstrijden aan in de WBC, WBA als de IBF en natuurlijk de Olympische Spelen. Hierdoor volgt u de ontwikkelingen van bijvoorbeeld Oleksander Usyk, Manny Pacquiao en andere grote namen. Hoewel alleen bevestigde wedstrijden vanzelfsprekend worden uitgezonden, staan ook mogelijke andere wedstrijden in het programma, zodat u weet wat u kunt verwachten.  

Wat is het programma voor boksen?

Anders dan veel andere sporten heeft boksen geen vast seizoen. In plaats daarvan worden wedstrijden wisselend georganiseerd door een van de vier grote boksbonden. Wereldkampioenschappen worden soms uitgedeeld op basis van een wedstrijd en soms als gevolg van een langer seizoen. Niettemin zijn er geen vastgestelde programma’s of evenementen. 

Wel worden wedstrijden regelmatig georganiseerd. Op die manier zijn er door het jaar heen allerlei wedstrijden voor kampioenschappen. Wie overigens goed oplet, ziet dat de meeste wedstrijden in de zomer plaatsvinden. ‘s Winters hebben de meeste boksers rust. Ook legendarische wedstrijden worden over het algemeen afgewerkt rond de zomer. 

Wat zijn de belangrijkste wedstrijden in boksen?

De belangrijkste wedstrijden in het boksen zijn de gevechten tussen grootheden. Zo werd de bekende wedstrijd tussen Floyd Mayweather en Manny Pacquiao (in mei 2015) al sinds 2009 voorbereid. Zulke clashes zijn natuurlijk zeldzaam en de meeste wedstrijden worden hooguit een aantal maanden van tevoren aangekondigd. 

Hierdoor is het raadzaam om regelmatig te kijken welke bokswedstrijden worden aangeboden op Unibet TV. Wedstrijden en gevechten die nog niet bevestigd zijn, maar wel verwacht worden, staan al in het overzicht. Hierdoor heeft u direct een overzicht van de belangrijkste wedstrijden die in het verschiet liggen. 

Grote wedstrijden waarin potentiële wereldkampioenschappen het tegen elkaar opnemen, worden vaak al maanden van tevoren geregeld en aangekondigd. Als ook die wedstrijden in het boksen via Unibet TV worden aangeboden, verschijnen ze vanzelf in het overzicht. Op die manier ziet u live wie de wereldtitel pakt in verschillende gewichtsklassen: van zwaargewicht tot minimumgewicht. 

Boksen kijken bij Unibet

U kijkt voor ieder gevecht in het boksen bij Unibet TV alle maximaal twaalf rondes live mee via de livestream. Alle informatie die voor het gevecht van belang is, wordt live uitgezonden bij de beelden van het gevecht en natuurlijk zijn ook live inzetten steeds beschikbaar. Om welke inzetten het precies gaat, verschilt per wedstrijd. Hoe groter en belangrijker de wedstrijd, hoe meer verschillende live inzetten mogelijk zullen zijn. 

Hierdoor hoeft u geen belangrijk gevecht meer te missen, maar blijft u op de hoogte van de wereldkampioenen bij de International Boxing Federation, het World Boxing Council, World Boxing Association en de World Boxing Organization. Al deze organisaties zenden hun gevechten uit via livestream, waaronder ook streams bij Unibet TV. Voor het laatste overzicht gaat u daarom naar de pagina van Unibet TV.