Darts

Alle evenementen Stream

Vandaag

Alle tijden worden weergegeven in je lokale tijd

Sporten
Competitie/Toernooi
Tijd
EVENEMENT
KIJK LIVE
1 x 2
EVENEMENT

Darts

Modus Darts Super Serie
7:25PM
Live
Culleton, Niall - Caste, Mat
Modus Darts Super Serie Culleton, Niall - Caste, Mat
7:25PM
Live

Morgen

Alle tijden worden weergegeven in je lokale tijd

Sporten
Competitie/Toernooi
Tijd
EVENEMENT
KIJK LIVE
1 x 2
EVENEMENT

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 12:05AM
Hunt, Adam - Crabtree, Cameron
Modus Darts Super Serie Hunt, Adam - Crabtree, Cameron
12:05AM

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 12:20AM
North, Richard - Taylor, Jacob
Modus Darts Super Serie North, Richard - Taylor, Jacob
12:20AM

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 12:40AM
Crabtree, Cameron - Collins, Rob
Modus Darts Super Serie Crabtree, Cameron - Collins, Rob
12:40AM

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 12:55AM
Taylor, Jacob - Hunt, Adam
Modus Darts Super Serie Taylor, Jacob - Hunt, Adam
12:55AM

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 1:15AM
Collins, Rob - North, Richard
Modus Darts Super Serie Collins, Rob - North, Richard
1:15AM

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 1:30AM
Crabtree, Cameron - Taylor, Jacob
Modus Darts Super Serie Crabtree, Cameron - Taylor, Jacob
1:30AM

Darts

Modus Darts Super Serie
02 dec 1:50AM
Collins, Rob - Hunt, Adam
Modus Darts Super Serie Collins, Rob - Hunt, Adam
1:50AM

Darts

In vrij korte tijd is darts uitgegroeid van een onbeduidend spelletje dat in de hoek van een kroeg werd gespeeld tot een megasport die volle zalen trekt. Waar bij de bovenburen in Nederland het darts al een tijdje in de lift zit, haakt België de laatste jaren steeds meer aan – met als hoogtepunt de winst van Dimitri Van den Bergh op de Dutch Darts Masters in Amsterdam. Inmiddels doen Belgische darters mee in verschillende toernooien, waardoor het nog interessanter wordt om darts live mee te kijken via Unibet TV. 

Wat is het programma voor darts?

Het programma van darts loopt het hele jaar door, met enkele hoogtepunten in het seizoen. De PDC, Professional Darts Corporation, organiseert bijvoorbeeld de Premier League of Darts, het PDC World Darts Championship en andere grote wedstrijden. In België worden toernooien georganiseerd door de BDB, de Belgische Darts bond. 

Darters kunnen het hele jaar door blijven sporten. Grote toernooien worden op ieder moment georganiseerd en competities worden meestal in één keer afgewerkt. Zo wordt de Premier League Darts niet over een seizoen gespeeld, zoals u misschien zou denken, maar betreft het hier een toernooi dat over een aantal weken wordt gespeeld. 

Een van de belangrijkste redenen dat het darts vol verrassingen zit en zo aantrekkelijk is om live mee te kijken, is de opzet van toernooien. In verreweg de meeste toernooien wordt gespeeld volgens een knock-outsysteem, waardoor iedere ronde de helft van de spelers afvallen. 

Een ander voordeel van live darts kijken is de sfeer in het publiek. Darts is een sport waar competitie en gemoedelijkheid goed samengaan. Het publiek speelt hierbij net zo’n grote rol als bijvoorbeeld de commentator of de darters zelf.  

Wat zijn de belangrijkste wedstrijden in het darts?

De twee belangrijkste toernooien zijn het PDC World Darts Championship en de Premier League Darts. Deze twee toernooien worden rondom de jaarwisseling en in februari gespeeld. Het PDC World Darts Championship is het toernooi met wereldwijd het hoogste prijzengeld: de winnaar neemt een half miljoen Britse ponden mee naar huis, terwijl de rest van het speelveld twee miljoen pond mag verdelen. 

De Premier League Darts is een toernooi tussen de tien beste darters op dat moment en wordt gespeeld op verschillende locaties. De winnaar van dit toernooi kan zich kampioen noemen, maar hoeft niet ook de eerste plaats op de ranglijst in te nemen. Andere toernooien kunnen er namelijk voor zorgen dat spelers hoger uitkomen op de PDC Order of Merit. 

Darts kijken bij Unibet TV 

Darts kijken bij Unibet TV zorgt voor een plezante kijkervaring, waarbij u alle prestaties van Belgische en wereldwijde darters nauwlettend in de gaten houdt. Alle informatie is direct beschikbaar en u schakelt gemakkelijk tussen live weddenschappen en de livestream. Hierdoor hoeft u met Unibet TV geen moment van het internationale darts te missen.