AU BE-FR BE-NL DE DK EU FI HU NO PL RO SE UK

    Volleybal Livestreamen

    Unibet TV biedt doorheen het jaar een uitgebreide livestream van volleybal en tal van weddenschappen aan op toernooien.

       Livestreamen van en wedden op volleybal

       Als u graag naar volleybal op tv kijkt en tegelijkertijd graag op elke wedstrijd wedt, ga dan vandaag nog naar Unibet TV! We bieden streamingsopties aan op sporten van over de hele wereld - niet alleen volleybal. En als u zich aanmeldt bij Unibet krijgt u ook toegang tot ons uitgebreid sportsbook, met live volleybal-odds en markten op die wedstrijden die u wilt volgen! Volleybal is een wereldwijde sport die doorheen het hele jaar wordt gespeeld. Dat betekent dat er bijna altijd een wedstrijd is waarop u bij Unibet kunt wedden.

       De geschiedenis van volleybal

       Volleybal is afkomstig uit de Verenigde Staten en dateert uit de 18de eeuw, toen een leraar een badmintonnet gebruikte als opstelling voor een volleybalmatch. Het basisprincipe van volleybal - waarbij de bal de vloer niet mag raken - is sindsdien blijven bestaan. In de loop der jaren zijn de regels van volleybal geëvolueerd tot wat ze vandaag zijn.

       Volleybal is een teamspel, waarbij het aantal spelers afhangt van of de sport binnen of op het strand wordt gespeeld. Het Wereldkampioenschap Volleybal werd in 1949 opgericht en de sport werd in 1964 opgenomen in de Olympische Spelen. Sindsdien is de sport alsmaar populairder geworden en fans van over de hele wereld kijken online naar volleybalwedstrijden.

       Het volleybal van de 21ste eeuw is namelijk een wereldwijde business en het Wereldkampioenschap domineert in de tv-planning voor volleybalwedstrijden. Brazilië en de VS zijn de meest succesvolle mannenteams tijdens de Olympische spelen, terwijl China en Cuba doorheen de jaren de wedstrijden voor vrouwen tijdens de Olympische Spelen domineerden.

       Wedden op volleybal

       Wanneer u op volleybal wedt, zal u al snel merken dat het net hetzelfde is als wedden op eender welke teamsport. De basismarkten van weddenschappen op volleybal richten zich op wedstrijd- en toernooiwinnaars. Dat zijn de meest populaire wedtypes en trekken fans binnen de Unibet-community aan die op sport wedden. Zo krijgt Unibet veel aandacht voor de titelmarkt tijdens het Volleybalkampioenschap voor vrouwen. Unibet biedt u ook de kans om toegang te krijgen tot in-play odds op wedstrijden wanneer u wedt op toernooien zoals de Olympische Spelen en de Engelse National Volleyball League!

       Wedden op het Wereldkampioenschap Volleybal

       Het Wereldkampioenschap Volleybal voor zowel mannen als vrouwen vindt om de vier jaar plaats. Het mannentoernooi werd in 1949 opgericht, toen de Sovjetunie Tsjechoslowakije versloeg en de eerste plaats behaalde in de Final Six van de Volleyball Nations League. Deze twee teams speelden verder om de volgende vijf Wereldkampioenschappen te winnen voordat Oost-Duitsland de overwinning behaalde in 1970.

       Het Amerikaanse team was het eerste niet-Europese mannenteam dat het Wereldkampioenschap Volleybal won in 1986 in Frankrijk. Sindsdien waren Italië, Brazilië en Polen de dominerende landen in het mannenvolleybal. In die mate dat de odds op volleybalweddenschappen deze landen vaak op grote evenementen bevoorrechten.

       Wat het Wereldkampioenschap Volleybal voor vrouwen betreft, waren het de Sovjetunie en Japan die het de eerste jaren domineerden. Cuba behaalde zijn eerste van de drie wereldtitels in 1978, terwijl China als een volleybal-supernatie begon op te komen in 1982. De laatste jaren traden Rusland en Servië op de voorgrond, die nu vaak de favorieten in de odds op volleybalweddenschappen zijn.

       Wedden op Olympisch volleybal

       Wedden op volleybal bereikt zijn hoogtepunt tijdens de Olympische Spelen. De gouden medailles die worden aangeboden, zijn van groot belang en sommige van de beste volleybalspelers ter wereld hebben geen aanspraak kunnen maken op die eer. Bij Unibet wedden op Olympisch volleybal is een goede manier om de actie van nabij te volgen. We bieden live volleybal-odds en markten aan op elke wedstrijd van de competitie, die een poolfase inhoudt voordat de knock-outs beginnen.

       Strandvolleybal

       Strandvolleybal is al jarenlang een populair tijdverdrijf, maar de sport heeft nog maar net de status van 'beroepssport' verworven. En inderdaad, wedden op strandvolleybal bij Unibet wordt elk jaar populairder. De grootste strandvolleybalcompetitie vindt tijdens de Olympische Spelen plaats, waar teams van twee spelers strijden voor de gouden medaille.

       Het Wereldkampioenschap Strandvolleybal vindt om de twee jaar plaats en het is te begrijpen dat de Brazilianen de geschiedenis van deze competitie domineren. De laatste jaren wonnen Nederland en Rusland de titel in het wereldkampioenschap strandvolleybal voor mannen. China en Canada daarentegen behaalden de overwinning bij de vrouwen.

       De beste volleybalweddenschappen

       Unibet biedt tal van speciale volleybalweddenschappen aan tijdens het seizoen. Deze weddenschappen kunnen op bijna elke wedstrijd worden gebruikt en veel ervan houden in-play markten in. Scoren bij indoor volleybal wordt opgedeeld in sets, waarbij teams drie van de vijf sets moeten winnen om de overwinning in de wacht te slepen. Elke set is een race naar 25 punten, wat betekent dat een team een set zwaar kan verliezen en toch niet volledig uit de wedstrijd ligt!

       Wedden op volleybalsets is een fantastische manier om de actie te volgen. Dak komt omdat teams soms traag op gang komen alvorens later in de wedstrijd punten te scoren. Wedden op sets is snel en gemakkelijk. U kunt namelijk uw kennis van volleybalweddenschappen ontwikkelen aan de hand van kleine, regelmatige weddenschappen. Door kleine en soms grote bedragen in te zetten vergroot u uw wedvaardigheden in sport en uw inzicht in hoe de odds in hun werk gaan.

       Andere grote volleybalweddenschappen richten zich op set-handicaps en totaal aantal punten. Dat zijn meer gedetailleerde weddenschappen, maar toch leuk om op te wedden! Met handicaps kunt u de odds opheffen, zodat een topfavoriet een meer haalbare weddenschap wordt. En wedden op het totaal aantal punten houdt een virtueel puntentotaal in, waarbij u wedt dat de score onder of boven die markering gaat! Zo kunt u bijvoorbeeld bij een wedstrijd tussen de VS en Canada wedden dat er meer dan 180,5 punten worden gescoord.