AU BE-FR BE-NL DE DK EU FI HU NO PL RO SE UK

    Voetbal Livestreams

    Voetbal is de populairste sport ter wereld en wordt in elk werelddeel gespeeld. Het spel verovert jaarlijks het hart van miljarden fans en de impact reikt verder dan de 90 minuten die zich op het veld afspelen.

       Voetbal op tv en via livestream

       Voetbalfans zijn geobsedeerd door het spel en als zij niet zelf spelen, kijken ze wel voetbal op tv, moedigen ze lokale en internationale teams aan en genieten van verhitte discussies over spelers en managers. De uitzending van voetbal over de hele wereld betekent dat het livestreamen van voetbal de wedstrijden toegankelijk maken voor de meeste mensen, in het bijzonder tijdens toernooien als de Wereldcup en de Europese kampioenschappen die in vele landen gratis worden uitgezonden.

       Premier League Livestreams

       De Premier League is bij uitstek de meest beroemde voetbaldivisie op de planeet met miljoenen fans die één van de 20 teams aanmoedigen en elke week naar voetbal op tv kijken. Engels voetbal wordt over de hele wereld gepromoot en er zijn fans van Premier League-clubs in elk land.

       De Premier League-titelrace wordt gedomineerd door de zogenaamde Big Six: Manchester United, Manchester City, Chelsea, Liverpool, Arsenal en Tottenham, die meestal dingen naar het kampioenschap. Deze teams sturen de tv-rechten van de Premier League aan, waarbij zenders miljarden betalen om de beste wedstrijden uit Engeland te mogen uitzenden. Geschat wordt dat er per seizoen 4,7 miljard fans de Premier League online en op tv kijken — en dat is een lucratieve markt voor de EPL.

       Champions League Livestreams

       De elite clubcompetitie in Europa heeft verschillende gedaantes aangenomen over de jaren, maar het blijft de competitie waarin elke speler, manager en fan wil winnen. De Champions League wordt beschouwd als het hoogtepunt van clubvoetbal en door het bereiken van de groepsfase kan een club vele miljoenen verdienen.

       De wereld stemt 's avonds af op de Champions League om sport op tv te kijken. Er zijn meer dan 80 teams die zich plaatsen door kwalificering en de groepsfase, wat betekent dat de tv-programmering van de Champions League altijd volgepland zit.

       Een club kan zoveel als € 82 m verdienen door deelname aan de Champions League en veel van dat prijzengeld is afkomstig van zenders die betalen om voetbal uit te zenden op tv en via livestream. Zodra teams overgaan van de groepsfase, gaan ze naar de knock-outcompetitie over drie rondes tot aan de finale.

       Real Madrid houdt de meeste titels van de Champions League / Europese Cup met 13 titels in 2019. Liverpool en Milaan hebben ook allebei een rijke geschiedenis in de competitie. De glamour van de competitie is voor de neutrale fans die de Champions League op tv kijken altijd de belangrijkste aantrekking en het zijn de grote clubs die ervoor zorgen dat ze kijken!

       Europa League Livestreams

       De tweede voetbalclubcompetitie in Europa is echter niet minder dramatisch voor fans die de Europa League live kijken. In de Europa League spelen vele gerenommeerde Europese clubs en is een opstap voor de winnaar om deel te nemen aan de Champions League. Deze verleiding drijft de competitie in de Europa League op, met Sevilla die altijd erg graag de titel wilt.

       De structuur van de Europa League bestaat uit clubs die als derde zijn geëindigd in hun Champions League-groep en in de knock-outfase van 32 komen. Dit veroorzaakt van nature een hoge fluctuatie in de winnaars-odds van de Europa League, maar het zorgt voor geweldig spannende voetbalwedstrijden om op tv te bekijken.

       Wereld Kampioenschap Livestreams

       Geschat wordt dat de halve wereldbevolking naar de Wereldcup op tv en online kijkt tijdens het toernooi — en het is eerlijk om toe te geven dat dit voetbalfestival tot de verbeelding spreekt van iedereen op aarde. De Wereldbeker wordt gespeeld met naties over de hele wereld en in de komende jaren wordt dit uitgebreid naar meer dan 32 teams. Fans die de Wereldbeker livestreamen en op tv kijken, komen vaak samen in bars, restaurants of kijken buiten op grote schermen om gezamenlijk hun land aan te moedigen.

       Sommige landen zijn nog wanhopiger om de Wereldbeker te winnen dan andere. Engeland heeft het toernooi voor het laatst in 1966 gewonnen en Frankrijk heeft twee jonge generaties gehad die de fans die de Wereldbeker op tv keken verbijsterden met hun glorie.

       Brazilië blijft een iconisch Wereldbekerteam en hebben meerdere trofeeën gewonnen in deze competitie. Elke jaar arriveren de Samba Boys onder grote aandacht en een kritische blik van de media — en legendes in het voetbal, zoals Pele, Cafu en Ronaldo hebben allemaal geschitterd in de competitie.

       Europees voetbal Livestreams

       Fans over de hele wereld stellen hun tv af om online naar het Europees voetbal te kijken in competities als Serie A, La Liga en Bundesliga. Deze drie competities hebben een aantal van de beste voetballers ter wereld en ook de grootste clubs. Real Madrid en Barcelona vechten ieder seizoen de strijd uit in La Liga, en Bayern München regeert in het Duitse voetbal.

       In Italië heeft Juventus altijd aan de top van de Serie A gestaan, alhoewel Milan, Inter, Napoli en Roma zo'n trouwe fanclub hebben dat het kijken naar Italiaans voetbal op tv altijd onderhoudend is!

       Andere topcompetities zijn de Portugese Primera Liga, de Nederlandse Eredivisie en de Franse Ligue 1.

       Livestream voetbal

       Kijk en wed op voetbal gedurende het hele seizoen via Unibet TV. Onze livestream voor voetbal zendt competities van over de hele wereld uit, zoals Serie A, La Liga, Bundesliga en Ligue 1. Ga vandaag nog naar Unibet TV voor onze meest recente livestream voetbalwedstrijden, zij aan zij met alle In Play-odds. U mist nooit meer een moment van de actie wanneer u wedt bij Unibet!