AU BE-FR BE-NL DE DK EU FI HU NO PL RO SE UK

    E-Sports

    Van de Fortnite World Cup tot het League of Legends World Championship, Unibet biedt doorheen het jaar elke belangrijke eSports-competitie aan. En u kunt iedere week naar eSports kijken en er live op wedden!

       Weddenschappen op eSports en livestream-tijdstippen

       Misschien ben u niet vertrouwd met weddenschappen op eSports als u 's werelds beste gamers nog niet hebt bezig gezien op het grote podium. Er is echter een groeiende community rond weddenschappen op eSports die graag op haar favoriete spelers wedt in games zoals CS:GO, Dota 2 en League of Legends. Unibet biedt verschillende eSport-odds en markten aan op de grootste competities van over de hele wereld. 

       Live wedden op eSports

       Unibet biedt tal van odds op eSports-weddenschappen aan die actief blijven gedurende de loop van de competitie. Zo kunt u live wedden op eSports terwijl u de actie op tv of online volgt. eSports kunnen op elk tijdstip van de dag plaatsvinden omwille van de wereldwijde aard van de evenementen. Dat betekent dat zelfs de meest toegewijde fans tijdsschema's voor eSports nodig hebben om bij te blijven met alle actie!

       Unibet biedt de laatste aanvangstijden voor eSports, odds en markten aan in ons sportsbook. We bieden competities aan zoals de ESK Pro League in CS:GO en Dota 2 Dreamleague games. 's Werelds beste spelers nemen het tegen elkaar op in deze toernooien en streven ernaar de seizoenfinale te behalen, waar ze miljoenen euro's kunnen verdienen.

       Esports-weddenschappen zijn vooral gericht op de moneyline-weddenschap. Hierbij wed u gewoonweg op het team of de speler die volgens u het spel zal winnen. Unibet biedt ook bredere eSports-weddenschappen aan, zoals handicap-weddenschappen. Dat houdt in dat u wedt op een team of speler die volgens u zal winnen, met een virtuele verhoging of verlaging van hun score, om de odds op te heffen. Zo zou u bijvoorbeeld kunnen wedden op Gambit eSports om Virtus.pro in Dota 2 te verslaan met een +1.5 handicap op 1.47.

       De geschiedenis van eSports

       eSports bestaan al sinds het ontstaan van computerspellen, maar niet zoals u ze misschien kent. Gamers hebben het altijd al tegen elkaar opgenomen op computers en gameconsoles. En dat is niet veranderd, of het nu op de Nintendo of SEGA in de jaren '90 was, in het PlayStation en Xbox-tijdperk, of nu tijdens de online game-jaren. Online gaming heeft eSports naar nieuwe hoogten gebracht en spelers de kans gegeven om wereldwijd tegen elkaar te spelen.

       Maar wat eSports pas echt populair maakte, was het feit dat fans online naar eSports konden kijken. Games zoals League of Legends en Fortnite zijn erin geslaagd wereldwijd stadions te vullen tijdens hun wereldwijde kampioenschappen. Dit groot aantal volgers ging gepaard met een enorm grote prijzenpot en sponsordeals, waardoor de allerbeste gamers plots een sterrenstatus verwierven.

       Het wedden op eSports bij Unibet heeft de laatste jaren erg aan populariteit gewonnen, waardoor we nu uitgebreide odds aanbieden op de grootste en beste competities. Raadpleeg Unibet dus wekelijks voor de laatste eSports-weddenschappen en -aanbiedingen in ons sportsbook!

       Wedden op Dota 2

       Wedden op Dota 2 is een van de meest eenvoudige eSports-weddenschapstypes op de markt. Dat komt omdat het spel rechttoe rechtaan is, met een eenvoudig doel. Het vijf-op-vijf spel omvat teams die tegen elkaar strijden om de basis (Ancient) van het andere team te vernietigen. Het team dat er het eerst in slaagt, wint de map. Games omvatten een aantal mappen, dus als een team een overwinning behaalt, wil dat niet zeggen dat dat team het spel heeft gewonnen! Het spel wordt online gevolgd door miljoenen en is iconisch dankzij de strategie en personages.

       De voornaamste eSports-weddenschappen richten zich op wie het spel zal winnen. Unibet biedt echter ook handicap-wedden aan, zodat u nauwkeuriger op het eindresultaat kunt wedden op het vlak van verworven mappen. Dat heft de odds op Dota 2 op, waardoor het nog aanlokkelijker wordt om op een favoriet te wedden. Bekijk vandaag nog de laatste odds op Dota 2 bij Unibet!

       Wedden op CS:GO

       Counter Strike: Global Offensive is waarschijnlijk het grootste first-person eSports-shooterspel ter wereld. In het spel gaan spelers de strijd aan in gevaarlijke en gewelddadige zones om hun tegenstanders uit te schakelen. Wedden op CS:GO is de laatste jaren populair geworden omdat fans hun steun willen betuigen aan hun favoriete teams.

       Het Counter Strike: Global Offensive Major Championship domineert nu de eSports-wedstrijdlijst op Unibet TV. Het kampioenschap omvat een aantal CS:GO-competities die wereldwijd gedurende het hele jaar worden georganiseerd. En teams uit de vier uithoeken van de wereld nemen het tegen elkaar op om de prijs van 1 miljoen dollar te winnen!

       Als wedden op CS:GO uw ding is, bekijk dan zeker de laatste odds bij Unibet. We bieden markten aan op talloze CS:GO-toernooien, zoals de kwalificatie voor het Major Championship. U kunt wedden op CS:FO-teams zoals Astralis, Renegades en AVANGAR vanop uw telefoon of tablet door u vandaag nog aan te melden bij Unibet!

       Andere populaire eSports om op te wedden

       Bij Unibet zijn er het hele jaar door tal van eSports-wedopties beschikbaar,waaronder weddenschappen op World of Warcraft, Hearthstone en Call of Duty. De meeste beschikbare eSports waarop kan worden gewed, zijn first-person shooters of spellen met een mapstrategie. Toch hebben ook andere games zoals FIFA, Street Fighter en Dragon Ball FighterZ, hun aanhang.

       Nochtans volgen weddenschappen op eSports hetzelfde patroon, ongeacht het spel. Unibet zal altijd een wedstrijdweddenschap aanbieden waar u op een speler of team kunt wedden die de game zal winnen.U kan waarschijnlijk ook wedden op handicaps en correcte scores, en u kunt ook live wedden op eSports via ons sportsbook!