AU BE-FR BE-NL DE DK EU FI HU NO PL RO SE UK

    Basketball Live Stream

    Basketbal is uitgegroeid tot één van de grootste sporten ter wereld en het online kijken van basketbal is eenvoudiger dan ooit via de Unibet Live Streams.  

       Kijk basketbal via onze Basketbal Live Stream

       De NBA blijft de nummer 1-competitie voor basketbal met miljoenen fans die elke avond van het seizoen wedden op basketbal. Vanuit een bescheiden start is basketbal ontwikkeld tot een wereldwijd fenomeen en Unibet TV biedt voor elke wedstrijd een NBA Live Stream aan. Het spel is uitgebreid naar Europa, Azië en Australië en de Olympische Spelen introduceerden basketbal in hun programma al in 1936! Hieronder vindt u het hele programma voor live streamen en wedden op basketbal op Unibet TV.

       Hoe Live Basketbal kijken?

       Basketbal werd uitgevonden door de leerkracht Dr James Naismith die aan het einde van de 19e eeuw lesgaf op een school in Massachusetts, VS. Hij bedacht een spel waarbij de studenten een bal in een perzikenmand moesten gooien die bevestigd was aan de muur. De regels werden met de tijd uitgebreid en uiteindelijk besloten de organisatoren de bodem uit de perzikenmand te snijden in plaats van na elke score naar boven te klimmen om de bal te pakken!

       Ten slotte werden in 1906 ijzeren ringen gebruikt voor basketbal en het spel was populair onder teams van studenten en scholieren. 1946 kende de start van het professionele basketbal en 30 jaar later fuseerden de ABA en de NBA om de grootste basketbalcompetitie ter wereld te vormen.

       Sindsdien kijken miljoenen fans naar NBA-wedstrijden en Unibet biedt opties voor Basketbal Live Streams en In Play-weddenschappen voor al onze klanten. Met de jaren wilden steeds meer fans de wedstrijden live bekijken, wat moeilijk is als er in de gemiddelde sporthal van de NBA slechts 20.000 toeschouwers passen! Dus vindt uw Basketbal Live Stream via Unibet TV. Tijdens de Basketbal Live Stream kunt u ook wedden op basketbal.

       NBA Live Kijken

       De NBA is de grootste basketbalcompetitie ter wereld en bij Unibet TV kunt u de NBA-wedstrijden live streamen en wedden gedurende het hele seizoen. Spelers verdienen per wedstrijd miljoenen dollars om het publiek te vermaken en hun fans versteld te doen staan van hun kunsten. En basketbal is geweldig voor live betting vanwege de grote hoeveelheid scoorkansen in een wedstrijd.

       In het laatste decennium werd de NBA gedomineerd door de Golden State Warriors. Het eliteteam van het clubbasketbal heeft een aantal van de beste spelers in de geschiedenis die samen heersen over de sport. Wedden op Warriors basketbal is altijd populair bij Unibet, ondanks de lage odds van het team, omdat ze zo goed zijn! De Toronto Raptors, Cleveland Cavaliers en San Antonio Spurs hebben recentelijk de superioriteit van Golden State uitgedaagd. Maar het team uit San Francisco blijft het equivalent van de New England Patriots van de NFL, Real Madrid van het voetbal en Australië van het testcricket. Zij zijn het team dat iedereen wil verslaan.

       Vele NBA-fans wedden graag op wedstrijdtotalen — hierbij wordt gewed op hoeveel punten er in een wedstrijd worden gescoord. Dit houdt in dat er gewed wordt of het totaal boven of onder een denkbeeldige lijn zal vallen. U kunt dus bijvoorbeeld wedden dat er tijdens een wedstrijd tussen Houston en New York een totaal van +210,5 punten gescoord wordt tegen zeer goede odds.

       Bekijk de EuroLeague Basketbal live stream

       Als basketbal live stream en wedden allemaal nieuw is voor u, kan het zijn dat u niet van de EuroLeague heeft gehoord. Dit is het belangrijkste Europese basketbaltoernooi en vindt elk jaar plaats tussen oktober en mei. De EuroLeague geeft de Europese basketbalfans elke week verbazingwekkend dramatische prestaties en sommige teams zijn de beste ter wereld. Misschien heeft u wel gehoord van de voetbalteams Madrid, Barça, Munich, CSKA en Olympiakos. Deze clubs hebben ook EuroLeague basketbalteams!

       De EuroLeague is vooral populair in Turkije en Spanje — en vele topspelers van deze landen spelen uiteindelijk voor de NBA. Tot 2019 hebben Madrid en CSKA de meeste EuroLeague-titels gewonnen, en spelen Maccabi Tel Aviv en Panathinaikos een belangrijke rol in de competitie.

       Bij Unibet kunt u het hele seizoen de EuroLeague live streamen en In Play wedden op basketbal. Bekijk elke week de laatste basketbalwedstrijden en tv-programmering via onze Basketbal live streams.

       Basketbal Live Stream op de Olympische Spelen

       Basketbal is al sinds 1936 onderdeel van de Olympische Spelen en de Verenigde Staten domineren zowel de dames- als de herentoernooien. Alleen Argentinië, de Sovjet Unie (twee keer) en Joegoslavië hebben naast de VS goud gewonnen. En de dames zijn net zo dominant.

       Wedden op Basketbal bij de Olympische Spelen brengt u dichter bij de actie en bij Unibet kunt u elke wedstrijd live volgen en In Play-weddenschappen plaatsen via onze Basketbal Live Stream. U hoeft hoogstwaarschijnlijk niet alleen te wedden op de eventuele kampioen — dat is waarschijnlijk toch de VS! U krijgt in de plaats geweldige basketbal-odds voor elke wedstrijd, ook al is dat Australië, Brazilië, Cuba of Canada.

       Beste NBA-spelers aller tijden

       De lijst van beste NBA-spelers groeit elk jaar, maar er zijn er maar een paar die legendes genoemd kunnen worden. Iconen als Wilt Chamberlain, Sergei Belov, Magic Johnson, Michael Jordan en Yao Ming staan boven aan de lijst van beste NBA-spelers aller tijden. En LeBron James en Steph Curry zullen zich zonder twijfel scharen bij dit illustere gezelschap.

       Wedden op WNBA

       Bij Unibet kunt u ook het hele seizoen dames-NBA (WNBA) volgen en op elke wedstrijd van het seizoen wedden. De WNBA wordt in de zomer gespeeld en de beste vrouwelijke basketbalspelers ter wereld spelen hier. De competitie startte in 1997 en heeft tot 2019 acht verschillende kampioenen voortgebracht. Minnesota Lynx, Los Angeles Storm, Phoenix Mercury en Seattle Storm zijn slechts een aantal van de hooggeplaatste teams.